Home
FORUM
Om Tettinntil
Om å bære!
Hva skal du velge?
Instruksjoner
Månedens Premie
Sysiden
Tøybleier
Galleri
Omtaler
Nettbutikker

med ett
blir det tungt
og jeg innser
at du har sovnet

knytingen

Tettinntil.no
Pilane 11
6065 Ulsteinvik

92428368

kontakt oss på epost

Medlemmer på forumet
08.08.2008
4561


 

 

 

 
 
  Up Asiatiske Bæresjal Formsydd Bæretøy Lommeslynge Ringslynge
BÆRESJAL

Et bæresjal er et langt— gjerne over 4 meter—sjal som er spesiallaget for å bære barn i! Det kan også være rundt 2.5 meter—og brukes som en slynge eller en enkel ryggsekk. Disse sjalene finnes i alle farger og mønster og lengder — og prisklasser! Felles for alle sjal, derimot, er at de er laget for å bringe foreldre og barn så nært hverandre som mulig, så komfortabelt som mulig! Med et bæresjal kan du bære barnet ditt på magen, hoften og ryggen fra det er nyfødt til det er 3 år, eller eldre avhengig av hva du selv ønsker, og alle knytemetodene — som er mange — er anatomisk korrekte for både bærer og barn.

Det er en lærekurve på et bæresjal! Dette er viktig å vite før man investerer i et. Et bæresjal kan koste dyrt, og det er trist om det ikke blir brukt fordi det er for overveldende! Bruk forumet aktivt og spør mange av de som er drevne med sjal!

Av sjal finnes mange forskjellige merker. Følgende er en liste over noen bæresjal som du kan få kjøpt på det norske markedet. For mer informasjon, samt omtaler av alle sjalene, se OMTALERforumet.. 
MERKER BÆRESJAL
DIDYMOS® Med et DIDYMOS® bæretørkle kan du bære barnet ditt på magen, hoften og ryggen fra det er nyfødt til det er 3 år og alle knytemetodene er anatomisk riktig for både bærer og barn. DIDYMOS® bæretørkler er produsert i Tyskland og materialet er 100% økologisk bomull. De finnes i flere fargekombinasjoner og størrelser og fargene er hud- og miljøvennlige. Bæretørklene kan vaskes på 60 grader i vaskemaskin.

Norsk forhandler er blant annet www.vidunderbarn.no, www.bæretøy.no (www.baretoy.no), www.lotusbarn.no
 
Storchenwiege Økologiske bæresjal fra Tyskland. Forvasket og forhånds-krympet. Max krymping er på 2.5%.

Norsk forhandler er www.vidunderbarn.no og www.lotusbarn.no
 
CALIN BLEU Calin Bleus lette bomulls-sjal kan brukes fra nyfødt og så lenge barnet ønsker å bæres. Sjalene er lette, luftige og kompakte. Sjalet fordeler barnets vekt jevnt over skuldrene og ryggen din, og gir støtte for både voksen og barn. Det lette stoffet passer til alle årstider. Sjalene produseres av 100% bomull som er spesialfarget for Calin Bleu.

Norsk forhandler er www.krusedull.net
 
HOPPEDIZ®

HOPPEDIZ® Baby Sling har stretch i begge retninger. Dette tillater sjalet å justere seg selv optimalt slik at både babyen og bærerens kropp har det best, og samtidig støtte babyens rygg. Mens den gjør dette, stretcher den seg ikke ut, og mister samtidig ikke stretchen sin selv med tunge barn som blir båret over lengre perioder.

Norsk forhandler er www.vidunderbarn.no og www.lotusbarn.no

 
ELLAROO Laget av 100% bomull og handvevde i Guatemala, EllaRoo sjalet har akkurat rikting mengde stretch til å omfavne deg og ditt barn, uten å være for elastisk. Dette sjalet er mye lettere i vekt, samt lettere å manipulere sammenlignet med tyngre bæresjal. For foreldre i varmere klima betyr det at sjalet er kjøligere og puster lettere. For foreldre i kaldere klima betyr det at sjalet kan brukes under en vinter jakke uten at man ser ut som en isbjørn.

Norsk forhandler er www.alveslottet.no (10% forumrabatt - legg inn Tettinntil nick i kommentarfelt)
www.bæretøy.no (www.baretoy.no) og www.purnatur.no
 
BBSLEN BB-slen er et hand-vevd sjal av veldig høy kvalitet. Det er vevd med diagonal stretch. På denne måten omfavner den deg og ditt barn uten å være stretchy, og slik kan du bære barnet ditt i timesvis uten at det føles tunt. BB-slen er farget med AZO-fri farge. BB-slen kommer med instruksjons bok som viser flere forskjellige knyte metoder for alle aldre, i tillegg til flere tvilling instruksjoner. Sistnevnte er kun mulig med 4,9 og 5,6 meter sjalene.

Norsk forhandler er www.krusedull.net
 
GIRASOL Girasol bæresjal er håndvevd i høylandet av Guatemala med bruk av en spesiell diagonal veveteknikk som gir sjalet elastisitet og slitestyrke. Girasol bæresjal er laget av ubehandlet ren bomull som ofte er farget med bruk av tradisjonell Ikat teknikk. Disse sjalene kan vaskes på 60C, og krymping til korrekt størrelse kan forventes.

Norsk forhandler er www.lotusbarn.com
   

NOTE: Dette er kun en introduksjon til bæresjalmerkene som finnes. For mer informasjon og utfyllende omtaler av alle merker bæresjal som forhandles i Norge, se OMTALER på tettinntil.no/forumet.


 
 

Hjem | Diskusjonsforum | Om tettinntil.no | Kontakt oss

 Copyright 2007 Tettinntil.no


 
 


Instruksjoner


Alt om tøybleier


Nettbutikker
Månedens Premie