fredag 4. september 2015

Tettinntil - Carry me safe!


Christel Brurås-Leine, administrator i Tettinntil.no, startet nylig facebookgruppen Tettinntil - Carry Me Safe.

Dette skriver hun om bakgrunnen for oppstarten:

Det som startet hele ideen var dette bildet som dukket opp i feeden min en dag. Det er et vanskelig bildet å se på og jeg har felt noen tårer. Om hun bare hadde hatt bæretøy! det vil iallefall gjort det litte grann lettere!

Det er allerede noen fantastiske mennesker som samler inn bæretøy som skal ut ...av landet (søk opp Dråpen i havet), men behovet er også tilstede her for de som er her nå! Vi vil derfor først og fremst dele ut innad i landet, men skulle det komme nok inn vil vi mer enn gjerne bidra med å sende ut av landet også!
 

 For dere som ikke har noe bæretøy å avse, er det nå også mulig å donere penger via paypalkonto (tettinntil.carrymesafe@gmail.com). Disse vil være øremerket bæretøy. 

Det er så mange som trenger bæretøy, noen vil også organisere kvinnemøter med fokus på tilknytningsomsorg, andre vil få igang bæretreff!!Dette avler så mye BRA!!! en ting er bæretøy som sendes ut av landet og hjelper de i akutt nød (noe som er helt FANTASTISK), men dette er jo virkelig forebygging og nettverksbygging!!! så oppforde gjerne til å donere innenfor landets grenser også! av det som har kommet inn til nå så er vi e...t lite stykke på vei, men ikke på langt nær nok til å dekke alle som gjerne vil ha! det er tydelig behov der ute!Takk til alle dere som har meldt dere som frivillige og for donasjoner så langt!

Adresser til de ulike mottakene i Norge finner du her! http://www.udi.no/asylmottak/adresser-til-asylmottakene/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar