lørdag 6. juni 2015

Husker noen Didymos? Hva skjedde?

Når jeg startet å bære var det Didymos som var verdens beste - og så og si eneste - bæresjal! Drømmen var å eie et Didymos i 2005 - og så ble drømmen å eie mange Didymos, gjerne i alle farger og mønster og fasonger og for ikke å snakke om med hamp eller silke eller økologisk bomull - og listen fortsetter.

I dag finnes det så mange sjalmerker at jeg ikke klarer å liste de opp engang - men jeg kom til å tenke på Didymos når jeg kikket gjennom noen gamler bilder og fant dette vidunderlige bildet av meg og min sønn igjen - i 2005. Den var str 6 den jeg kjøpte dvs 4.6 meter langt - og det het - KATJA - og det var supermykt og deilig!

Jeg leser at jeg ga det "4 stjerner av 5 fordi det tross alt har en skarp og bratt lærekurve som kan skremme mange!" som jeg sa på bloggen min på den tiden LOL Jeg skrev også at jeg opplevde at "Det er litt over-veldende med så mye stoff til å begynne med, men uhyre deilig etterhvert når du har fått dreisen på det! Fargene er i brun-rød toner og veldig fargerikt, og jeg elsker det"!

Poenget mitt med dette innlegget var egentlig bare å undre litt på hvor det ble av Didymos - litt som "where did all the flowers go, long time passing". Er de i live? Er de fremdeles populære? Jeg har ikke hørt noen si noe om Didymos på mange år, i havet av Diva Milano og Tula, for å nevne noen få.

Så - jeg gikk på hjemmesiden deres for å sjekke og joda, den er der fremdeles: http://www.didymos.de/en/  

De er til og med på Facebook - med over 44 000 følgere så jeg ser for meg at de fremdeles har en sterk markedsandel da. Jeg kan ikke komme over at jeg hadde glemt Didymos i hysteriet over nye sjalmerker og fantastiske modeller. Det morsomme med Didymos var at for 10 år siden var absolutt alle bildene av sjalene deres med tvillingene til eierne (Didymos er fra gammel gresk og betyr tvilling: http://www.name-doctor.com/name-didymos-meaning-of-didymos-40069.html) - dette er dem med sine egne barn:

http://www.didymos.de/en/DIDYMagazine/Baby-Carriers/


 Jeg ser på hjemmesidene deres at dette har ikke endret så veldig mye -- de er fremdeles på alle sidene der det forklares hva de forskjellige bæretypene er. Dette er ikke så rart, egentlig - vi i Tettinntil bruker jo også fremdeles de samme bildene vi tok for 7 år siden :)


1 kommentar:

  1. Som "ny" eier av ett av dine Didymos-sjal (rød Waves) var dette litt artig å lese! :) Må innrømme at jeg har tenkt litt på det samme, at de har blitt litt borte i den enorme jungelen av nye merker. Men står fortsatt støtt som fjell i mine øyne.

    SvarSlett