fredag 5. juni 2015

En av mine første meitaier - fra 2005!

Det er helt villt for meg at det er 10 år siden snart - og jeg må bare si - jeg ELSKET denne meitaien! Dvs - jeg elsket tanken på den, og fargene og opplevelsen av å vente på den - men den var såååååå ukomfortabel!!

Den kostet $70 inkl porto (ca 450,-) husker jeg - og dette var i en tid da jeg ikke hadde så god råd så dette var en stor investering for meg. Stoffet het Tokyo Pop, og det var nok den jeg var mest tiltrukket av. Meitaien var 2-sidig med samme stoff på begge sider, men den ene siden hadde lyse-blå bakgrunn og Tokyo Pop som lomme i hel-størrelse!! Den var VELDIG myk og god husker jeg (strappene het muslin, vet ikke hva det betyr, men de var litt bouncy), og den veldig lett!

Men den var vakker vakker vakker!!

og lille vakre sønnen min - han var så liten så liten :) Jeg klarer ikke å dy meg - jeg må legge ut et bilde av denne lille vakre fine babyen min - som nå er 10,5 år gammel!!! Det var 10 raske år det :)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar