tirsdag 2. juni 2015

Diva Milano - sukk - bæresjal fra dobbelsukk - Italia!!

http://www.diva-milano.com/
http://www.diva-milano.com/veneziano-with-linen-mare1.htmlÅh - de er så vakre disse bæresjalene - og de må virkelig oppleves! Jeg har eid en av disse - og brukte det veldig mye! Skal du først investere i et bæresjal så ja - hvorfor ikke gå helt ut! Italienerne har forstått det - bæring er ikke bare praktisk. Bæring er noe som involverer hele kroppen din - og ikke alle har lyst på en utilitaristisk sele - selv om jeg kan si mye bra om en god Ergo og  Manduca også!

Tilbake til Italiensk design og noe vakkert - et langt stykke stoff, helst minst 4 meter langt - i himmelske stoffer og fantastiske mønstre - og selvfølgelig med elegante Italienske übervakre modeller med babyer (og ingen post-graviditetsmage men who cares).

Bare se på noen av disse sjalene....

Og så navnet da - Diva Milano - hva er det ikke å elske? Bortsett fra de stive prisene (men hva betaler du ikke for et bare gode jeans, eller en veske etc? Sjalet SYNES - se på det som et klesplagg!

Jeg hadde det turkise sjalet i bildet ovenfor og det var verdt hvert eneste øre! MEN det skal sies at jeg solgte det for under halve prisen - så om du følger med på bruktmarkedene rundt omkring på nett kan det plutselig komme en godbit dit!

Lykke til :)


http://www.diva-milano.com/diva-essenza-100-cotton-perla.html


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar