fredag 22. mai 2015

Har du lest boken "A baby wants to be carried"?

Jeg har personlig ikke lest den enda - men etter å ha lest denne reviewen så er jeg ganske sikker på at jeg burde det. Dette er fordi forfatteren er en som jeg og andre i Norge ofte refererer til - Kr Evelin Kirklionis fra Tyskland.

Boken er en nyutgave av orginalen som kom ut i 1999, og er full av bilder, forskning og historier - og generelt så ser jeg at den nok burde være tilgjengelig i norske butikker også.

Del 1 handler om antropologi og historien om bæren av barn fra et forskningsperspektiv, både medisinsk og historisk. Del 2 handler om det mer praktiske ved bæring og om hvordan man skal gjøre det (hun er mot fremoverbæring - mens jeg personlig er litt mer avslappet i forhold til det, da det er naturlige begrensinger for det på grunn av tyngdekraften og feil tyngdepunkt - og at barnet faktisk av og til viser interesse for det). 

Kort sagt så virker den spennende - selv om det er mye jeg allerede vet om det som skrives i den - men jeg tror den ville vært fantastisk fin å ha på alle helsestasjoner i Norge!

Link til reviewen: https://sheffieldslingsurgery.wordpress.com/2014/08/23/a-baby-wants-to-be-carried-book-review/ 

Kjøp den på Amazon: http://www.amazon.co.uk/Baby-Wants-Carried-Everything-babywearing/dp/1780661452

Mer om boken på Facebook: https://www.facebook.com/ababywantstobecarriedIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar