lørdag 11. april 2015

Forumet legges ned neste uke


OPPDATERING: Forumet fortsetter! Se info-post på forumet! Takk for innsatsen!

Vi har i ledelsen besluttet at vi vil legge ned forumet fra og med uke. Dette vil gi dere en uke på å si farvel til de dere tilbringer mest tid med på internet og det vil gi dere muligheten til å danne Facebookgrupper sammen med disse slik at dere ikke mister kontakten.

Dette ble bestemt etter en lang prosess, hvor vi måtte se oss nødt til å prioritere. Det er veldig kostbart å drive et forum, spesielt et "gammelt forum" - vi har nå - etter en kostbar flytte-, sammenslåings- og oppdateringsprosess i fjor som forumsmedlemmene gikk sammen om å betale, en løsning som er relativt billig heldigvis. Dette har vi brukt annonseinntekter på når det har blitt noe igjen etter vedlikeholdskostnader og lisensutgifter og annonsering.  Når vi mistet en av våre største annonsører, så mistet vi også det beste grunnlaget vi hadde for å drive forumet videre - og det viste seg at det ikke passet for privatøkonomien å betale både for webhotellet og hosten og alle vedlikeholdsutgifter som kom i tillegg til private aktører. Forumet er som en eldre bruktbil som desverre, til tross for at vi elsker den av hele vårt hjerte og har så utrolig mye historie med, har vedlikeholdsbehov som kommer med høye utgifter når man minst venter det og absolutt ikke har råd til å ta det og som vi derfor må prioritere bort.

Vi vil fortsatt ha bloggen med alle instruksjonsserier og kontinuerlig informasjon og oppdatering av hva som skjer i bære-, tilknytingsomsorg- og tøybleieverdenen. Vi vil også fortsette med vår veldig populære Facebookside, hvor vi når ut vil veldig mange.

Takk for samarbeidet - og lykke til videre!

Admin

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar