torsdag 19. mars 2015

GRATULERER MED BARN I MAGEN!


http://www.tettinntil.no/forumet/forumdisplay.php?f=323


Lurer du på hvordan du skal kunne bære barnet ditt mens du er gravid finner du mange fine bildeserier her hvor det er gravide som bærer. Mange sverger til Tibetansk knytning, mens andre foretrekker Ryggsekk eller Slyngebæring på hoftene!

Da har du kommet til Tettinntil - gravid!!! Her kan du være selv om du rett og slett er HEMMELIG GRAVID også - da må du melde deg inn i denne gruppen og da kan du snakke fritt uten å tenke på at "alle" kan lese de t du skriver! Her finner du også et mer privat barselsforum, og alle de vanlige åpne forumene!Har du nettopp funnet ut at du er gravid, og ønsker å snakke med andre om det? Vil du ha et sted der du kan finne de som er gravid i samme måned som deg? Ønsker du et rolig sted der stemningen er fin og hyggelig, og hvor ufinhet og dårlig stemning lukes ut?

Man kan også knyte under magen slik denne moren gjør til høyre. eller bruke en høy ryggknyting med tibetansk avslutning slik moren til venstre gjør - dersom man vil unngå mageregionen fullstendig.

Uannsett er det viktig å vite dine egne personlige og kroppslige begrensinger, og følge råd fra din fastlege eller jordmor når det kommer til løft og bæring a større barn mens du er gravid!


NB: Tettinntil.no tar ikke ansvar for uhell som kan skje mens, eller som følge av at en gravid kvinne knyter på seg barna sine etter bruksanvisning på dette nettstedet. Barnets sikkerhet - både i mors liv og utenfor - må til enhver tid være i fokus, og barnet på utsiden må kontrolleres kontinuerlig. Om man er usikker bør man knyte på seg barnet over en seng, eller ha en partner som sikrer barnet, til man føler at man klarer dette selv uten hjelp. Det er også veldig nyttig å øve foran et helspeil. Det er kritisk at du som mor spør fastlege til råds om det er trygt for deg å bære barnet ditt mens du er gravid. Vis ham gjerne disse sidene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar